X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja han començat les obres per arreglar l'esvoranc de la BV-5034


La força de l’aigua que baixava per la riera del Gorg va anar erosionant el terreny i va comportar que cedís el paviment.

Esvoranc BV-5034


La Diputació de Barcelona ja està actuant per reparar l'esfondrament que va ocasionar el pas del temporal Glòria a una part de la calçada de la carretera BV-5034, a l'alçada de la rotonda del Turó del Sol.



La intensitat de la pluja que va caure els dies 21 i 22 de gener, va originar un gros esvoranc en el paviment a causa de l'acumulació d'aigua a la riera del Gorg que separa els termes municipals de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, que transcorre per sota d'aquesta via. En el curs d'aquest espai soterrat, l'aigua baixava amb molta més força del que és habitual i va pujar notablement la seva capacitat, de tal manera que va anar erosionant el terreny i va comportar que cedís el paviment.


Les obres, que ja estan en marxa, duraran al voltant de deu dies.  El cost de la reparació l'assumiran conjuntament la Diputació de Barcelona i l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, tot i que, l'alcalde, Javier Sandoval, mantindrà una reunió amb l'alcaldessa de Caldes la propera setmana per posar sobre la taula diversos temes d'interès comú. En aquest sentit, Sandoval demanarà la col·laboració del consistori caldenc en el finançament d'aquestes obres,  ja que el lloc on s'ha produït l'esfondrament és un punt de connexió entre els dos pobles molt utilitzat pels veïns i veïnes.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^