X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Les xifres de l'atur a Sant Vicenç marquen un petit descens durant el mes de gener

Dades atur

Sant Vicenç de Montalt tanca el mes de gener amb un lleuger descens de la desocupació trencant la tendència alcista registrada a nivell provincial i català. La reducció santvicentina es concreta en 12 persones menys a les llistes de l'atur. En total al nostre municipi, la llista de demandants d'ocupació ha baixat un 5,41% respecte el mes anterior. Amb l'actualització de dades, la taxa d'atur santvicentina se situa en el 8,56%.


El total de persones del municipi inscrites a les oficines d'ocupació com a demandants de feina és de 210. La taxa d’atur municipal (8,56%), tal i com ve passant habitualment, és inferior a la de la comarca (12,01%), la provincial (10,41%) i la catalana (10,78%).


Segons les dades elaborades per l'Observatori de Desenvolupament Local del Maresme, la comarca compta amb 24.850 persones aturades, 31 menys que el mes anterior. En termes percentuals, el descens de l'atur ha estat del 0,12%. Les dades del mes de gener indiquen que el 56,44% del total de persones que cerquen feina al Maresme són dones

LES DADES PER MUNICIPIS

El descens de l'atur registrat al Maresme el mes de gener s'ha concentrat, a nivell municipal, en 17 municipis ( Alella, Arenys de mar, Arenys de Munt, Argentona, Cabrils, Caldes d'Estrac, Calella, Canet de Mar, Mataró, Òrrius, Pineda de Mar, Premià de Dalt, Sant Cebrià de Vallalta, Sant Vicenç de Montalt, Santa Susanna, Vilassar de Dalt i Vilassar de Mar). En canvi, la desocupació ha augmentat a Cabrera de Mar, Dosrius, Malgrat de Mar, El Masnou, Montgat, Palafolls, Premià de Mar, Sant Andreu de Llavaneres, Sant Iscle de Vallalta, Sant Pol de Mar, Tiana i Tordera. No s'ha registrat cap variació respecte al mes anterior a Teià.


Podeu ampliar aquesta informació, consultant el Report d'Atur del mes de gener en aquest  ENLLAÇ 


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^