X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Tornen els tallers per a treballar les habilitats parentals
Aquesta nova edició dels 'Pessics Educatius' inclou 5 tallers gratuïts


El tallers es duran a terme al Centre Cívic El Gorg i no cal inscripció prèvia.
Tallers parentals


El dissabte 22 de febrer iniciem una nova edició dels ‘Pessics Educatius’, un programa de desenvolupament d’habilitats parentals per a famílies, que pretén posar en marxa processos de reflexió i millores en l’educació que els pares i les mares porten a terme amb el seus fills i filles.


‘Pessics Educatius’ s'estructura en un cicle de 5 tallers que volen ser un espai d'intercanvi d’experiències guiats per una persona experta. La pràctica pretén millorar les competències de criança i habilitats, aconseguir que pares i mares s’impliquin eficaçment en la construcció d’una dinàmica familiar positiva i promoure el desenvolupament de models parentals adequats.


Els tallers són gratuïts, tenen una durada aproximada de 2,5 hores cadascun, i van a càrrec de Lluís Villalta Urrea, psicòleg, terapeuta familiar sistèmic i coach. Es duran a terme al Centre Cívic El Gorg, un dissabte al mes de 10 a 12.30h, i no cal inscripció prèvia.


Tallers parentalsApunteu-vos les dates:

  • 22 de febrer
  • 21 de març (Suspesa com a mesura de prevenció davant el Coronavirus)
  • 25 d’abril
  • 9 de maig
  • 6 de juny
L’objectiu d’aquest programa, impulsat per la Regidoria d'Ensenyament, és aportar recursos a la tasca educativa dels pares i mares, que els permetin construir bons vincles afectius amb els seus fills i filles, millorar la comunicació i gestionar de forma eficient els conflictes en l'àmbit familiar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^