X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Reparat l'esvoranc de la BV-5034

Esvoranc BV-5034


Després d’una setmana de treball, la Diputació de Barcelona ja ha enllestit les obres de reparació de  l'esfondrament que va ocasionar el pas del temporal Glòria a una part de la calçada de la carretera BV-5034, a l'alçada de la rotonda del Turó del Sol.

El cost de les obres ha estat assumit conjuntament per la Diputació de Barcelona, titular de la via, i els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d’Estrac,  ja que el lloc on es va produir l'esfondrament és un punt de connexió entre els dos pobles molt utilitzat pels veïns i veïnes d’ambdós municipis.


Recordem que la intensitat de la pluja que va caure els dies 21 i 22 de gener, va originar un gros esvoranc en el paviment a causa de l'acumulació d'aigua a la riera del Gorg que separa els termes municipals de Sant Vicenç de Montalt i Caldes d'Estrac, que transcorre per sota d'aquesta via. En el curs d'aquest espai soterrat, l'aigua baixava amb molta més força del que és habitual i va pujar notablement la seva capacitat, de tal manera que va anar erosionant el terreny i va comportar que cedís el paviment.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 12.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^