X
Festa Gent Gran 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Escola Sant Jordi organitza dos tallers per sensibilitzar les famílies sobre la violència masclista
Les xerrades es faran els dies 25 de febrer i 3 de març a la biblioteca del centre

Tallers per prevenir la violència masclista


Les violències masclistes i de gènere s’emmarquen en l’estructura social del patriarcat, on la dona es troba en una situació de desigualtat respecte l’home en totes les esferes de la vida. Tenint això en compte, la societat pot tenir dificultats a l’hora de percebre i identificar aquestes violències, que no només es manifesten de forma física. Malgrat tractar-se d’un problema estructural que afecta a totes les edats, és especialment important analitzar com les generacions més joves perceben la violència vers les dones per poder prevenir actituds masclistes entre adolescents i joves.


En aquest sentit, l’Escola Sant Jordi ha programat dos tallers adreçats a les famílies per reflexionar sobre com educar d'una manera respectuosa i lliure d'estereotips i per contribuir a l'educació no sexista dels més petits i de les més petites de la casa.


L'objectiu d’aquestes xerrades és prevenir i detectar la violència a través de la sensibilització de pares i mares per identificar les diferents manifestacions que es donen en l'àmbit familiar i escolar, i aprendre a reconèixer les falses creences sobre víctimes i agressors.


Els tallers es faran els dies 25 de febrer i 3 de març, de 16 a 18h, a la biblioteca del centre, i aniran a càrrec de Vanessa Francés Mola, tècnica d’Igualtat i Educació.


Tallers violència de gènere

Tallers violència de gènere

Fitxer: TALLER_violencia_de_genere_2020_sant_jordi.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 232.54 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 17.02.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^