Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç de Montalt, municipi feminista

SVM FEMINISTA


El ple celebrat el passat dijous 27 de febrer va aprovar la declaració de municipi feminista, arran d’una moció presentada per ERC i amb suport del regidor no adscrit i de tots el grups, excepte Cs que es va abstenir.


Així, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt se suma al Decàleg per a la construcció de ciutats feministes, que va néixer fruit del treball conjunt entre les alcaldesses del Baix Llobregat, el Centre d’Estudis Comarcals i el Consell de les Dones del Consell Comarcal del Baix Llobregat i que va ser presentat el 23 de març de 2018. Aquest decàleg recull un seguit de mesures per fer efectives les polítiques feministes i d’equitat.


Podeu consultar el text de la moció i del decàleg en aquests documents:


Moció Dia Internacional de les Dones

Moció Dia Internacional de les Dones

Fitxer: MOCIO_PER_A_LA_COMMEMORACIO_DEL_DIA_INTERNACIONAL_DE_LES_DONES.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 284.74 kB


Decàleg ciutats feministes

Decàleg ciutats feministes

Fitxer: Decaleg_Ciutats_Feministes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 38.36 kB


D'aquesta manera,  el consistori es compromet a tenir en compte i combatre la discriminació de les dones transversalment en totes i cadascuna de les actuacions i polítiques municipals.

Per la regidoria d’Igualtat, Maria Villalta, 'Sant Vicenç de Montalt és un municipi que treballa i promou la defensa dels drets de les dones i la lluita per la igualtat entre les dones i homes, l’eradicació de la violència i l’eliminació de la discriminació per raó de gènere i sexe”.

L’alcalde, Javier Sandoval, ha destacat que 'entre tots i totes hem de treballar, no només el 8 de març, sinó tot l'any; és responsabilitat de tots'.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^