Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La fibra òptica ja arriba a la riera de Torrentbó



A finals de febrer, informàvem de l'arribada de la xarxa de fibra òptica al passeig Marquès de Casa Riera, i també avançàvem que abans de l'estiu arribaria a la riera de Torrentbó. Ara, ja és una realitat!



Després que en diverses ocasions durant el darrer any, l’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, exigís reiteradament als responsables de Telefònica que la companyia completés el desplegament de la xarxa de fibra òptica que havia iniciat l’any 2015, finalment els veïns i veïnes de la riera de Torrentbó ja poden disposar dels serveis que ofereix aquesta tecnologia. 


Recordar que a finals del passat mes de febrer la companyia ja havia fet arribar la fribra al passeig Marquès de Casa Riera, l'altra zona fosca del municipi sense cobertura.


Malgrat que al maig de l 2015, Telefònica va sol·licitar els permisos corresponents per a instal·lar la xarxa de fibra òptica a Sant Vicenç de Montalt, per diferents motius la companyia no va completar el desplegament en algunes zones del poble, deixant sense aquest servei tan bàsic avui dia a moltes llars.


Finalment, les gestions realitzades per l’Ajuntament han servit per donar resposta a les necessitats d’un gran nombre de veïns i veïnes que feia anys veien reclamant una solució a la seva problemàtica.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^