X
Bars i restaurants que ofereixen menjar per emportar
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Estrenem nou compte d'Instagram!


A través d’aquest canal de difusió, l’Ajuntament oferirà la seva mirada fotogràfica tant sobre els espais del poble com també de les activitats que hi tinguin lloc.

Seguiu-nos al compte @svmontalt.cat i feu servir les etiquetes #svmontalt i #delmaralmontalt per recomanar i compartir imatges amb el perfil municipal.

Instagram

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt estrena nou perfil a Instagram per tal d’optimitzar la seva tasca informativa, promocionar el municipi i donar a conèixer les activitats i actuacions públiques de forma transparent, actualitzada i amb un fàcil accés. D’aquesta manera, el consistori continua adaptant-se a les plataformes digitals i potenciant la seva presència a les xarxes socials, amb la voluntat d’arribar a un públic més extens i garantir un flux comunicatiu òptim entre la ciutadania i l’administració local.


Aquest canal corporatiu s’afegeix als ja existents a través de les plataformes de Facebook i YouTube. Aquesta aposta, doncs, representa un nou pas cap a la màxima transparència i, per això, els consistori encoratja els veïns i veïnes a seguir el compte @svmontalt.cat a Instagram i fer servir les etiquetes #svmontalt i #delmaralmontalt per recomanar i compartir imatges amb el perfil municipal.


Com ja fa a Facebook, el consistori també recollirà a través d'aquest canal totes aquelles informacions d’interès públic que tinguin lloc al municipi, així com els diferents actes i esdeveniments que organitzi.


L'Ajuntament també publicarà històries a través del canal d'Instagram amb l'objectiu de fer arribar novetats als seguidors d’una manera molt més directa. En aquest sentit es faran arribar informacions d'incidències de tot tipus (serveis, trànsit...), de convocatòries de reunions, trobades i com a prèvia de les activitats de la setmana i del cap de setmana.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 08.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^