X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Informació pública de la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament en diversos àmbits del municipi


Amb motiu de l'entrada en vigor de l'estat d'alarma, el 14 de març de 2020 es van suspendre els terminis. El còmput es va reprendre el dia 1 de juny d'enguany.

Exposició pública

El Ple de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en sessió ordinària del dia 27 de febrer de 2020 va aprovar inicialment la modificació puntual de les Normes Subsidiàries de Planejament en els següents àmbits: diversos àmbits de  l’antic sector del Golf, àmbit delimitat per l’avinguda Montalnou, el carrer Xaloc, l’avinguda Toni Sors i el camp de futbol municipal i àmbit de la UA8, Rocà Nord.

Se sotmeten a informació pública pel termini d'un mes les presents modificacions puntuals, mitjançant anuncis en el Butlletí Oficial de la Província de Barcelona , al diari El Punt Avui, així com al taulell d'anuncis de l'Ajuntament (fixat l'11/03/2020) i a la Seu Electrònica del web municipal, per tal que qualsevol que ho vulgui  pugui examinar-los i presentar, durant el termini esmentat, les al·legacions i/o suggeriments que consideri oportunes.

Podeu consultar tota la documentació referent a aquestes modificacions en els enllaços següents:

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 11.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^