X
L'ús de mascareta és obligatori
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Sant Vicenç crea un comitè de crisi per fer front al coronavirus


Està format per l’alcalde, el primer i segon tinent d’alcalde, la secretària accidental de l’Ajuntament, el cap de la Policia Local, la treballadora social, la cap de Comunicació i la delegada de prevenció de riscos i auxiliar tècnica de Sanitat.

Casa de la Vila

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt va crear el passat dijous 12 de març, el Comitè municipal de coordinació i seguiment per fer un seguiment exhaustiu del coronavirus al municipi. Està presidit per l’alcalde, Javier Sandoval, i en formen part, el primer i segon tinent d’Alcaldia,  Robert Subirón i Cristian Garralaga; la secretària accidental de l’Ajuntament, Cristina Marín; El cap de la Policia Local, Josep Bellonch; la treballadora social, Eva Amores, la cap de Comunicació, Ana Montes, i la delegada de prevenció de riscos i auxiliar tècnica de Sanitat, Montse Villagrasa.


Des de la seva constitució el Comitè ha vingut mantenint reunions presencials i videotrucades grupals, i està en contacte telemàtic i a través de WhatsApp de forma permanent. En aquest sentit, el mateix dijous ja es van prendre decisions com el tancament de tots els equipaments municipals culturals, esportius, educatius..., i dels parcs infantils i pistes esportives a l’aire lliure, la suspensió de totes les activitats i esdeveniments o la gratuïtat de la zona blava fins al proper 30 de març entre d'altres mesures.


El Comitè es tornarà a reunir demà a primera hora per avaluar la situació i proposar noves mesures per evitar la propagació del coronavirus entre la població, sobretot entre les persones més vulnerables, i el personal municipal. També s’estudiaran mesures socials per ajudar als santvicentins i santvicentines a fer front a la crisi del Coronavirus.


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^