X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament reorganitza les tasques de la brigada municipal per adaptar-les a la situació derivada del Coronavirus


S'a possat en funcionament un servei extra de neteja i desinfecció d'espais públics, àrees de contendiors i mobiliari urbà per evitar la propagació del Coronavirus.


Neteja espais públics

Seguins amb les recomanacions i indicacions de Sanitat per a minimitzar els riscos de contagi i evitar la propagació del Coronavirus, des d'ahir dilluns 16 de març, la brigada municipal està realitzant treballs de neteja i desinfecció en espais públics a l'aire lliure com zones de jocs infantils, àrees de contenidors, zones esportives i recreatives i entorns d'edificis on es concentra un major nombre de persones com els consultoris mèdics o l'entorn dels centres educatius. La desinfecció serà especialment intensiva a les tapes i les manetes dels contenidors, les baranes, els jocs infantils i tots aquells elements que més entren en contacte amb els usuaris.


L'Ajuntament modifica també el servei de recollida de voluminosos i electrodomèstic a domicili fins a nou avís. Així mateix, el personal de la brigada està col·laborant amb la Policia Local en les tasques d'informació a la ciutadania sobre les mesures que s'han de respectar a causa de l'estat d'alarma. 


L'Ajuntament vol agrair públicament als propietaris del Basar Sant Vicenç (Montaltpark) el lliurament de material higiènic i de desinfecció (mascaretes, guants, gels...)  per al personal municipal en aquests moments díficils.


I recordeu: quedeu-vos a casa!OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^