X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'alcalde anuncia un paquet de mesures econòmiques per pal·liar els efectes de la crisi sanitària provocada pel coronavirus
Les mesures se centren en ajuts al lloguer i per a aliments i al comerç local


S’aprovaran en els propers dies davant les conseqüències econòmiques per l’estat d’alarma i les mesures de confinament.

Casa de la Vila


L’alcalde de Sant Vicenç de Montalt, Javier Sandoval, anuncia un seguit de mesures que s’aniran aprovant i implementant en els proper dies per tal d’impulsar ajuts al lloguer i per a aliments i donar suport al comerç local i a les persones autònomes i les empreses que treballen per a l’Ajuntament. En concret, aquest paquet de mesures va encaminat a reforçar els àmbits següents:

 • Habitatge de lloguer i aliments

  L’Ajuntament obrirà una línia d’ajuts al lloguer i per a aliments per a aquelles persones que hagin patit directament en les seves condicions laborals les conseqüències del Decret d’estat d’alarma.

  En breu s’aprovaran i es publicaran les condicions per a tramitar les sol·licituds.

 • Suspensió del cobrament dels preus públics

  S’ha suspès el cobrament dels rebuts dels diferents serveis municipals: escola bressol, escola de música i escoles de gimnàstica artística i dansa.

 • Suspensió de les zones blaves 

  Des del 14 de març i fins al 30 de març, les zones blaves del poble seran gratuïtes per afavorir, d'una banda, que la ciutadania pugui reduir els desplaçaments i, d'una altra banda, per evitar el perill de possibles contagis que es podrien produir en tocar els usuaris les màquines expenedores per obtenir els tiquets.

 • Comerç

  S’establirà la reducció de la taxa de terrasses  per la part proporcional als comerços que no poden obrir al públic durant l’estat d’alarma decretat pel govern de l’estat.

 • Pagament de factures

  S’agilitzarà en la mesura del possible el pagament de les factures d’autònoms i petits i mitjans comerços per tal de dotar-los de liquiditat al més aviat possible, davant de la reducció d’ingressos que patiran.

Atenent a l’evolució de la crisi sanitària provocada pel COVID-19, l’Ajuntament estudiarà noves mesures per tal de donar suport les persones més vulnerables i als sectors més afectats pel coronavirus.


Cal recordar també, que els
 governs estatal i de la Generalitat han aprovat mesures de xoc per fer front a les conseqüències econòmiques de la pandèmia.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 18.03.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^