www.svmontalt.cat

Ajuts menjador

El dispositiu que ha posat en marxa l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, mitjançant la Regidoria de Benestar Social, per entregar les targetes moneder que els ha facilitat el Consell Comarcal del Maresme per a les famílies amb menors beneficiaris de les beques menjador es posarà en marxa demà, dimecres 25 de març, 


Per evitar desplaçaments innecessaris i perillosos, totes les famílies rebran al seu domicili el sobre amb la targeta moneder, les instruccions per fer-la servir i una carta de l’alcalde, Javier Sandoval. Amb aquesta mesura s'intenta seguir ajudant les famílies que disposen d'aquest ajut i benefici econòmic malgrat la situació de confinament pel coronavirus. En total, es repartiran 37 targetes (una per infant).


Les targetes moneders es podran fer servir a partir de dijous 26 de març i tindran efecte fins que el Govern de la Generalitat suspengui les mesures preventives extraordinàries adoptades en el marc de la crisi sanitària provocada pel COVID-19. Tanmateix, les targetes tenen  efectes retroactius des del 13 de març, data en la qual es va decretar el tancament d'escoles.


Publicat el 24.03.2020