X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament ofereix ajuts a empreses i autònoms amb local comercial al municipi
Hi dedica una bossa de 50.000 euros i cada ajut pot arribar a ser de 1.000 euros

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha pres aquesta decisió com a resposta urgent en aquest context de dificultats generades pel Covid-19, que ha impactat de forma directa en la dinàmica econòmica del territori impossibilitant que un gran nombre d’autònoms i empreses puguin desenvolupar la seva activitat ordinària, repercutint en una reducció dels seus ingressos i posant en risc els seus nivells d’ocupació.

Ajuts COVID autònoms i empresesL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha aprovat un ajut de fins a 1.000 euros als autònoms o persones jurídiques amb local comercial  al municipi, que hagin hagut de cessar la seva activitat, com a conseqüència dels efectes del Covid-19. Consulteu l'anunci de la convocatòria en aquest  ENLLAÇ.


Queden excloses les entitats bancàries i les entitats asseguradores.


La quantia de l'ajut pot ser fins a un màxim de 1.000 euros d’acord amb els criteris d’atorgament dels ajuts establert al punt 5 de les bases de la convocatòria. Les despeses subvencionables són el lloguer del local i els subministres referenciats al local (aigua, electricitat, gas, altres combustibles, si s’escau).


Aquest ajut serà compatible amb qualsevol altre ajut destinat a la mateixa finalitat. No s’admetrà més d’una sol·licitud per comerç o negoci.

  Termini de presentació de sol·licituds

  Fins al 31 de juliol de 2020.


  Com s’han de tramitar?

  Amb motiu de la declaració d’estat d’alarma no es presta servei presencial d’atenció a la ciutadania, per tant, les sol·licituds s'hauran de presentar de forma telemàtica, emplenant una instància genèrica i adjuntant-hi aquest IMPRÈS de sol·licitud degudament emplenat i tota la documentació requerida a les bases, a través de la pàgina web municipal www.svmontalt.cat  Per a suport
  a la presentació telemàtica i resolució de dubtes, els interessats/des poden trucar al telèfon 93 791 05 11 o bé enviar un correu electrònic a oficines@svmontalt.cat
  CONSULTEU LES BASES QUE REGULEN ELS AJUTS EXTRAORDINARIS PEL CORONAVIRUS EN AQUEST DOCUMENT:


  Bases Ajuts empreses i autònoms Covid-19

  Bases Ajuts empreses i autònoms Covid-19

  Fitxer: BASES_AJUTS_COVID_COMERCOS_I_EMPRESES.pdf

  Format: Acrobat-PDF
  Pàgines: 4
  Mida: 826,57 kB
  Ajuts COVID autònoms i empreses


  OAC DE L'AJUNTAMENT
  Publicat el 26.04.2020
  COMPARTIR
  Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
  C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
  ^