X
Ajuts per pagar el lloguer per a persones de 35 anys o menys
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament facilita l'orientació educativa a distància

Orientació educativa


El nou servei gratuït d’orientació educativa, impulsat per la Regidoria d’Ensenyament, ofereix la possibilitat d’assessorament formatiu per videotrucada a les persones que ho necessiten durant els dies de confinament per l’epidèmia de la Covid-19.


El servei va adreçat a nois i noies que estan fent quart d'ESO, segon de Batxillerat o que volen canviar d'estudis i que, per tant, es troben en un procés de presa de decisions respecte al seu futur educatiu, i necessiten informació sobre els diferent itineraris formatius.


Per fer-ho possible, s’ha habilitat un FORMULARI per centralitzar la recepció de consultes de persones interessades a rebre aquest servei, que conduirà la Sílvia Gironès.


L’assessorament es farà amb l’eina de les videotrucades, per tal que les dues persones participants puguin parlar cara a cara. Les sessions tindran una durada aproximada de 45 minuts.


Sílvia Gironès ha treballat en els sectors automoció, tèxtil, alimentació, consultoria, administració pública i com a professora a diferents universitats. Coneix el món de l'empresa, l'educació i el mercat de treball. És enginyer industrial i MBA.


Orientació educativa

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 27.04.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^