X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ja es pot tramitar l'ajut extraordinari de 200€ per a persones afectades per la situació de crisi ocasionada per la COVID-19


El termini per presentar les sol·licituds va començar el 30 d’abril i restarà obert fins a l’exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació.


Ajuts d'urgència social

Davant de la situació de vulnerabilitat econòmica en què es troben moltes famílies arran de la crisi sanitària derivada de la COVID-19, el Govern de la Generalitat atorgarà un ajut extraordinari per a la sostenibilitat econòmica de les famílies a Catalunya per un import de dos-cents euros, en un pagament únic, amb l’objectiu de facilitar l’adquisició de productes d’alimentació, farmàcia i altres subministraments bàsics.


La prestació s'adreça a persones treballadores (persones físiques) que tinguin càrregues familiars  i es trobin en algun dels supòsits següents:

  • Treballadores per compte aliè afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació per força major, d’acord amb els supòsits previstos a l’article 22 del Reial Decret llei 8/2020.
  • Treballadores per compte aliè afectades per un expedient de regulació temporal d’ocupació per causes econòmiques, tècniques i de producció, d’acord amb els supòsits previstos a l’article 23 del Reial Decret llei 8/2020.
  • Treballadores per compte aliè, fixes discontínues, afectades per un expedient de regulació temporal d'ocupació d’acord amb el punt 6 de l’article 25 del Reial Decret llei 8/2020.
  • Treballadores per compte aliè afectades per l’extinció del contracte de treball.
  • Treballadores per compte propi amb suspensió o reducció de l’activitat econòmica.


Sol·licitud de l'ajut

El termini per presentar les sol·licituds comença el dia 30 d’abril i restarà obert fins a l'exhauriment de la dotació pressupostària destinada a la prestació.


Cada unitat familiar té dret a una sola prestació extraordinària per subministraments bàsics. Aquest ajut serà compatible amb la percepció de qualsevol altre ajut o prestació concedit per altres administracions, ens públics o privats.

La persona interessada haurà de presentar la sol·licitud per internet i es resoldrà en el termini de 7 dies hàbils. Un cop atorgat l’ajut, el pagament es farà, mitjançant transferència bancària, en un màxim de 7 dies hàbils.


Per a més informació, truqueu als telèfons 012 (de dilluns a diumenge de 8 a 22h) o 93 519 39 43 (de dilluns a divendres laborables de 9 a 15h).


  • Demaneu la prestació d'urgència extraordinària per subministraments bàsics fent clic  AQUÍ.
  • Per a fer el tràmit cal tenir idCAT o certificat digital, si no teniu idCAT el podeu tramitar  AQUÍ.
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 02.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^