X
Anul·lada la Festa Major d'Estiu 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament manté actius tots els serveis a la ciutadania gràcies a la gestió telemàtica
Durant tota la crisi sanitària s'ha habilitat el treball a distància per a la majoria de la plantilla


També s'han pogut celebrar de forma virtual els plens, les juntes, les reunions del Consell Assessor i les comissions informatives.

Teletreball


Des de l'inici de la crisi sanitària, l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha mantingut actius tots els serveis a la ciutadania. Això ha estat possible gràcies al dispositiu informàtic gestionat des de la Regidoria de Noves Tecnologies, que els dies previs a la declaració d'estat d'alarma ja havia començat a habilitar el circuït per poder garantir el treball a distància per a la majoria de la plantilla. A més el departament d'Informàtica també ha ofert suport en línia a tot el personal per resoldre dubtes i errors de funcionament. Dins d'aquest pla de treball a distància, l'Ajuntament va comprar per urgència un lot de 25 llicències de connexió remota per afrontar les necessitats sobrevingudes per la crisi de la Covid-19.

Durant la crisi també s'han pogut celebrar de forma telemàtica els plens, les juntes de govern, així com les comissions informatives i les reunions del Consell Assessor.

L'alcalde, Javier Sandoval, i el regidor de Noves Tecnologies, Benito Pérez, han destacat 'la implicació de tot el personal municipal, que s'ha sabut adaptar ràpidament al context de crisi sanitària i que en tot moment ha treballat per servir als santvicentins i les santvicentines'.

Igualment, les eines telemàtiques han estat claus a l'hora de gestionar les trobades virtuals entre l'alcalde, els regidors de govern i els regidors i la regidora del Consell Assessor amb el personal tècnic de les diferents àrees per gestionar les necessitats i estudiar, entre totes i tots, les mesures més adients per parar el cop de la crisi. Aquestes reunions, així com les que manté l'alcalde amb els regidors i les regidores de l'oposició han estat periòdiques i es mantindran també en les fases de desescalada.


Teletreball


D'altra banda, el consistori també garanteix des del primer dia tots els serveis que requereixen d'una feina presencial, com ara de Policia Local, Brigada municipal, Serveis Socials, Comunicació, etc.

Des de la seva creació, a mitjans de març, el Comitè de Crisi es manté en contacte permanent a través de mòbil, WhatsApp, videotrucades i reunions telemàtiques per fer seguiment de la crisi i prendre les mesures més adients al respecte.

Actualment, des de la Regidoria de Sanitat ja s'està treballant en els protocols d'actuació per quan el gruix del personal municipal hagi de tornar al treball presencial. Tots els protocols es consensuaran amb el Comitè de Seguretat i Salut Laboral. Es continua potenciant el treball a distància de la majoria de la plantilla, però hi haurà col·lectius, com el personal de la Biblioteca, que s'incorporaran a la feina a principis de juny, sempre seguint les mesures de prevenció marcades en els protocols.


TELE-OAC

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 14.05.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^