X
Informació zones blaves i verdes 2020
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Biblioteca recupera el seu horari habitual


Per a qualsevol dubte, els usuaris de la Biblioteca poden enviar un correu electrònic b.st.vicensm@diba.cat o posar-se en contacte a través del telèfon 93 791 23 72 o les xarxes socials.

Biblioteca

Desprès que el passat 2 de juny, la Biblioteca Municipal La Muntala comencés a recuperar parcialment alguns serveis presencials d'acord amb el que permetia el Pla de desconfinament, el proper dilluns dia 29 de juny l'equipament recupera el seu horari habitual:

  • Matins: dimarts, dijous, de 10 a 13:30h, i dissabtes, de 10 a 14h
  • Tardes: de dilluns a divendres, de 16 a 20:30h
  • Durant el mes d'agost, no s'obrirà els dissabtes


Tanmateix, la Biblioteca continua oferint serveis limitats per poder garantir la seguretat dels usuaris. Així, es poden agafar documents en préstec i retornar-los mitjançant la bústia de retorn ubicada a l'exterior de l'edifici, però per fer aquests tràmits cal demanar cita prèvia, ja que no es pot accedir directament als prestatges. També es pot consultar a la sala obres excloses de préstec sempre que no es superi un terç de l’aforament de cadires (24 places), utilitzar els ordinadors i altres dispositius informàtics de l'equipament i portar els vostres portàtils per estudiar a la sala.


Encara no es pot tenir accés a la col·lecció general de documents, tampoc es poden consultar revistes i diaris, però es poden agafar en préstec, i la sala infantil continua tancada.


Per fer ús dels serveis de la Biblioteca cal trucar al 93 791 23 72, enviar un correu a b.st.vicensm@diba.cat o emplenar aquest FORMULARI per demanar els llibres, pel·lícules o CD que es vulguin agafar. Els documents s'hauran de retornar a la bústia. En la recollida, caldrà portar una bossa per transportar els documents, i seguir les indicacions que donarà el personal de la biblioteca. Els usuaris hauran d'accedir-hi amb mascareta. Podeu consultar el catàleg virtual entrant al web aladi.diba.cat


Us recordem que per poder entrar a la Biblioteca, és obligatori l’ús de mascareta i mantenir totes les mesures d'higiene i seguretat. També es recomana portar bossa per transportar els materials de préstec. Si hi ha alguna persona interessada a fer-se el carnet, des de la Biblioteca recomanen el provisional, que es pot sol·licitar en línia i s'obté de forma immediata des del web de la Xarxa de Biblioteques de Diputació.


Tots els documents retornats guarden una quarantena de 14 dies per tal de que el següent usuari els pugui fer servir de forma segura.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 25.06.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^