www.svmontalt.cat


El proper divendres, 3 de juliol, a les 20.30h, tindrà lloc la inauguració d’aquest nou equipament lúdic pel jovent. Us hi esperem!

Skate


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha donat resposta a una demanda del col·lectiu jove del municipi, un nou espai on poder practicar l’afició a l’skate.


Tot just fa un any, un grup de joves es va reunir amb l’alcalde, Javier Sandoval, per exposar-li les seves inquietuds, i ara ja s’ha finalitzat la construcció del nou Skatepark a la pista dura del Centre Cívic El Gorg, i ho tenim tot a punt per a poder estrenar-lo. L’obra ha tingut un cost de 39.930 euros.


El recinte, de lliure accés per als amants i practicants dels esports sobre les rodes de patins en qualsevol de les seves formes, el conformen un conjunt d’estructures que faran les delícies dels aficionats. Ara, el jovent del municipi disposa d’un excel·lent equipament lúdic que ha estat demanat llargament.


D’altra banda, les estructures de l’antic Skate de la riera del Gorg, després de passar una revisió i posada a punt, es reinstal·laran al parc del passeig dels Pins. D’aquesta manera, el jovent de la zona litoral també podrà gaudir d’un espai a prop de casa o practicar amb les seves taules sobre rodes, patinets o patins.


L’Ajuntament demana als usuaris que se’n faci un bon ús de les instal·lacions amb respecte a l’entorn.


Skate

Publicat el 29.06.2020