X
Ús obligatori de mascareta
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Recordem que l'ús de la mascareta és obligatori quan no es pot garantir la distància interpersonal de seguretat


La Policia Local començarà a multar qui no porti mascareta en llocs on és obligat portar-ne i quan no es pugui garantir una distància social entre persones superior a un metre i mig, sigui on sigui.

Mascaretes obligatòries

Després que en els darrers dies s’hagin detectat diversos brots de coronavirus a Catalunya que han obligat a confinar la comarca del Segrià, l’Ajuntament vol recordar la necessitat de mantenir les mesures de protecció contra la Covid-19 per prevenir la propagació de la malaltia.


L’entrada a la nova normalitat ha portat aparellat un increment notable de la mobilitat i també de les activitats que realitzem sols o en companyia d’altres persones, però el virus continua present i hem d’aprendre a conviure-hi. Hi ha coses que hem de seguir mantenint en aquesta nova normalitat com són el distanciament físic, el rentant freqüent de mans, l’ús de mascaretes i la higiene reforçada. Aquestes mesures estaran vigents mentre no es trobi una vacuna i la població estigui immunitzada contra el coronavirus i cal tenir-les sempre molt presents i, sobretot, posar-les en pràctica.


Mascaretes obligatòries


Coincidint amb la entrada a la fase de represa, el passat 18 de juny, la Policia Local va posar en marxa una campanya informativa per avisar la ciutadania de l’obligació de dur mascareta i en lliurava qui no portava. Passada aquesta primera fase de tasca informativa, ara la Policia Local començarà a multar qui no porti la mascareta a la via pública o en espais tancats on no es pugui mantenir una distància de seguretat de 1,5 metres amb altres persones. La mascareta també és obligatòria als mitjans de transport públics i al cotxe particular quan els que hi viatgin no convisquin al mateix domicili.


Recordem que han de portar mascaretes els majors de 6 anys i no l’han de dur les persones amb malalties o dificultats respiratòries.


Així doncs, és millor portar sempre una mascareta al damunt perquè mai se sap si haurem d’estar a algun lloc on la distància de seguretat ens obligui a posar-nos-la.


DADES SOBRE POSITIUS PER CORONAVIRUS A SANT VICENÇ

Segons la darrera informació publicada pel Departament de Salut, actualment a Sant Vicenç de Montalt hi ha 27 persones diagnosticades amb la Covid-19 i 302 casos possibles d'infecció. Aquestes dades recullen els pacients que han estat diagnosticats I, alhora, s'ha pogut identificar la seva zona de residència.


En el darrer mes ha augmentat en 3 el nombre de casos positius i els casos sospitosos s'han incrementat en 89, passant de 213 a 302.


Mascaretes obligatòries

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^