X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
S'amplia el servei de recollida d'escombraries
Aquesta mesura té per objectiu mantenir una imatge neta i cuidada del municipi


Coincidint amb l'increment de l'afluència de veïns i visitants al municipi, s'amplia la freqüència de recollida de les fraccions de rebuig, envasos, paper i cartró.

Recollida escombraries


El consistori reforça el servei de recollida d'escombraries durant l'estiu, quan s'incrementa l'afluència de veïns i visitants al municipi. Fins al 15 de setembre, s'augmentarà la freqüència de la recollida del rebuig (5 dies a la setmana) i dels envasos i del paper i cartró (3 dies a la setmana).

Aquesta millora se centrarà en una vintena d'àrees, distribuïdes per les diferents zones d'influència de la façana marítima, com el passeig marítim, Montaltpark, Can Boada o Can Ripoll, i en altres barris amb molts estiuejants com la riera de Torrentbò o la zona del Golf. Tanmateix, el reforç del servei de recollida també es farà extensiu a tots aquells punts d'aportació que en moments puntuals ho requereixin. A més, durant l'època estival s'intensificarà la neteja en les àrees de contenidors. Aquesta actuació respon a l'objectiu de mantenir una imatge neta i cuidada del municipi.OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^