www.svmontalt.cat
El taller es farà a l'aire lliure amb totes les mesures de seguretat i caldrà portar mascareta


Jove, posa a prova la teva creativitat i al mateix temps gaudeix de l’aventura de crear una taula d’skate artesanal.

T'hi pots inscriure en aquest  ENLLAÇ. IMPORTANT: En el moment de fer la inscripció s’haurà d’adjuntar emplenada i signada (pels pares/mares/tutors en el cas de menors i pel participant en el cas de majors d’edat) aquesta declaració sanitària responsable.


Taller Skateboards artesanals


La Regidoria de Joventut ha preparat una activitat a càrrec d'Esteve Aymà (Ayma Boards), qui ensenyarà als joves participants a fabricar i dissenyar la seva taula d’skate.


El taller es portarà a terme el divendres, 31 de juliol, de 18 a 20h, al pàrquing de sorra que hi ha a tocar de la Biblioteca i del nou skatepark.


El workshop ‘Crea la teva taula d’skate’ constará de dues parts. La primera part, més pedagògica, on l’Esteve explica la història de la seva passió per l’skate i l'ebenisteria i mostrarà el procés de fabricació d'una taula de skate des de zero.


A la segona part tots els participants tindran una taula d’skate ja tallada a la qual hauran de donar forma a través netejar i polir la fusta. Un cop finalitzat aquest procés previ, els joves podran dissenyar i pintar els skates amb pintura amb el suport tècnic i creatiu d’Aymà. En acabat, cada participant s’empotarà la taula que ha creat a casa.


El taller és gratuït i també posem els materials. Només has de preocupar-te per fer la inscripció a temps.


IMPORTANT: En el moment de fer la inscripció s’haurà d’adjuntar emplenada i signada (pels pares/mares/tutors en el cas de menors i pel participant en el cas de majors d’edat) aquesta declaració sanitària responsable.

Publicat el 13.07.2020