www.svmontalt.cat

Brigada Jove 2020


Des del passat 6 de juliol, Sant Vicenç de Montalt ja disposa de 6 nous membres a la seva Brigada Municipal. Es tracta de la Brigada Jove 2020, la qual la composen 6 joves del poble que ajudaran en les tasques de manteniment i neteja del municipi per un període de dos mesos, en una jornada de 25 hores setmanals, distribuïdes de dilluns a divendres. La convocatòria anava adreçada a tots els nois i noies d'entre 16 i 23 anys.

Aquest matí, l'alcalde,  Javier Sandoval, i el  regidor d’Obres i Serveis, Robert Subirón, acompanyats del cap de la Brigada, Quico Calderón, els hi han donat la benvinguda oficial. Després d'agrair-los les seves ganes de treballar, els hi han desitjat una molt bona feina i estada als seus llocs de treball al llarg de l'estiu.


El projecte Brigada Jove, que enguany arriba a la seva 5a edició, té per objectiu principal facilitar els recursos i les habilitats personals, socials i tècniques per fomentar la inserció del jovent al món laboral. Tanmateix, durant el període de contractació, els 6 joves rebran formació i el personal de l'Ajuntament els assessorarà sobre les tasques a realitzar i en supervisarà els resultats amb l'objectiu d'assegurar l'aprofitament formatiu del projecte i el creixement personal dels joves treballadors.



Publicat el 15.07.2020