X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Ajuts per a llibres i menjador escolar per al curs 2020-2021
Presentació de sol·licituds: del 3 al 14 d'agost (ambdós inclosos)


Les sol·licituds s'han de presentar de manera telemàtica a l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt, a través del web municipal -Tràmits-, emplenant una instància genèrica telemàtica (cal certificat digital) i adjuntant-hi tota la documentació.

Atenció: és molt important llegir detalladament tota la informació per omplir la sol·licitud de beca de menjador.

En cas de tenir algun dubte, podeu adreçar-vos per correu electrònic a ncoma@svmontalt.cat

Ajuts llibres


Entre el 3 i el 14 d’agost (ambdós inclosos) es podran sol·licitar els ajuts econòmics individuals per a l’adquisició de llibres i material escolar, així com també per al menjador escolar del curs 2020-2021.

Les persones interessades que compleixin els requisits establerts a les bases reguladores podran presentar la sol·licitud telemàticament durant el termini de la convocatòria. Si no es disposa del mitjans per a la tramitació telemàtica, excepcionalment, es podrà fer de manera presencial a l'Oficina d'Atenció Ciutadana, amb cita prèvia (Tel.: 93 791 05 11).


Ajuts per a l’adquisició de llibres i material escolar

Ajuts econòmics individuals municipals per a l’adquisició de llibres i material escolar per al curs 2020-2021 d'alumnes d’educació infantil, primària o secundària empadronats a Sant Vicenç de Montalt.


Ajuts individuals de menjador escolar del Consell Comarcal del Maresme

Ajuts individuals de menjador del Consell Comarcal del Maresme per al curs 2020-2021, adreçats a alumnes d’ensenyaments obligatoris i de segon cicle d’educació infantil, escolaritzats en centres educatius sufragats amb fons públics.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.07.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^