X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una alumna de l'Institut Esteve Albert aconsegueix una Distinció PAU
Dels 41 alumnes del centre que s'han presentat a la Selectivitat, 39 han estat aptes


Des de l'any 2001, el Consell Interuniversitari de Catalunya atorga anualment les Distincions PAU per reconèixer públicament la bona preparació, el mèrit i l’esforç de l’alumnat que en la convocatòria ordinària ha obtingut una nota igual o superior a 9 punts com a qualificació de la fase general de la PAU.

Althea Migueloa


Les proves de la PAU es van fer els passats dies 7 i 10 de juliol a les instal·lacions del TecnoCampus de Mataró. 41 alumnes de l’Institut Esteve Albert de Sant Vicenç de Montalt es van presentar i el 95.1% les han aprovat (39 alumnes). Una d’aquestes alumnes obtindrà una Distinció PAU al tenir una mitjana aritmètica de la Fase General igual o superior a 9.

La caldenca Althea Migueloa Matas, amb una nota de 13,5 sobre 14, que necessitava per accedir a la carrera de Medicina, ha obtingut una Distinció que es dona als estudiants que superen la PAU amb un mínim d’un 9.

El 13,5 obtingut per l’Althea és la nota més alta assolida fins al moment per l’alumnat de l’institut a les proves Pau. Destacar també que en haver superat amb matrícula d’honor el Batxillerat científic, l'alumna  es podrà beneficiar d’una beca de matrícula universitària.

L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt vol felicitar a la jove estudiant pels bon resultats acadèmics, fruit de la constància, la voluntat i l’esforç. Felicitació que fa extensiva a l’equip directiu i docent de l’Institut Esteve Albert, ja que la Distinció PAU també és un premi i reconeixement a la feina ben feta per part de totes les etapes i el professorat del centre.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 05.08.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^