X
Sessions participatives POUM
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Agenda
Divendres, 11 de setembre de 2020  -  2/4 i 10 minuts de 10 matí
Acte institucional amb motiu de la Diada Nacional de Catalunya

SenyeraL'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt fa una crida a la ciutadania perquè pengi senyeres als balcons i finestres, atès que enguany l'acte institucional, que consistirà en l'ofrena floral i la lectura del manifest, tindrà caràcter restringit i només hi podran participar les entitats i associacions santvicentines.

L’acte tindrà lloc al carrer Xaloc, davant del monòlit de l’Onze de Setembre, i l'ofrena floral de les entitats i associacions santvicentines es farà de forma esglaonada per evitar aglomeracions de gent.

Les entitats locals ja es poden inscriure fins al 8 de setembre a través d’aquest FORMULARI per formalitzar la seva participació a l'acte.

Enguany es limita el nombre de persones de cada grup a deu com a màxim. Un cop finalitzat el termini d’inscripció es comunicarà a cada entitat l’hora concreta per fer la seva ofrena. D'aquesta manera, en torns de 10 minuts es vol evitar una aglomeració de persones davant del monòlit.

L’última delegació que farà l’ofrena serà la formada pels representants del consistori santvicentí i, en acabat l’alcalde, Javier Sandoval, farà el discurs institucional de la Diada que serà retransmès en directe a través de les xarxes socials.

L’ofrena s'allargarà tot el matí, hi haurà control d’accés a l’entrada de l'espai i caldrà dur la mascareta posada durant tot l'acte.

Lloc: C/ Xaloc
Adreça: C/ Xaloc
Durada: de 9.50 a 14h
Organitza: Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt
Preu: Gratuït. Cal inscripcio prèvia
Tipus d'acte: Festa
OAC DE L'AJUNTAMENT

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^