X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament distribueix més de 500 agendes escolars europees del medi ambient
L'objectiu és promoure valors mediambientals entre l'alumnat

Agenda mediambiental


Aquest mes de setembre l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha distribuït a l’Institut Esteve Albert 550 agendes escolars del Medi Ambient i el Desenvolupament que tenen com objectiu promoure valors mediambientals entre l’alumnat.

Aquestes agendes, que ja s’havien repartit altres anys, són un recurs adreçat a joves estudiants de secundària, que la Diputació de Barcelona, a través de la Xarxa de Ciutats i Pobles cap a la Sostenibilitat, ofereix als municipis que en són membres.

Les agendes més enllà de calendari diari presenten l’espai per apuntar deures o notes i la zona de ‘comunicacions’, característics de tota agenda escolar amb la particularitat que al llarg del curs s’inclouen continguts relacionats amb la sostenibilitat, en forma d’activitats o informacions setmanals diverses. Tot, amb l’objectiu de donar a conèixer entre l’alumnat els conceptes del desenvolupament sostenible i estimular i promoure conductes ambientalment responsables i de respecte vers el medi.

El cost de l’edició es reparteix entre els ajuntaments i la Diputació de Barcelona. En el cas de Sant Vicenç, l’Ajuntament ha fet una aportació de 500 euros.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^