X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'OAC ofereix l'atenció ciutadana amb normalitat


L’atenció presencial es reserva per als casos urgents que no es puguin gestionar a través de canals no presencials o per quan la ciutadania que els hagi de tramitar no disposi de mitjans digitals.

OAC


L’Oficina d’Atenció al Ciutadà torna a obrir amb normalitat i amb totes les mesures de prevenció contra la Covid-19. L'atenció presencial, només amb cita prèvia, és de dilluns a divendres, de 9 a 14 h, i els dimecres, de 16 a 19 h. La cita prèvia es pot demanar per internet o trucant al 93 791 05 11.


A l’oficina (C/ Sant Antoni, 13) s’han instal·lat mampares als llocs d’atenció i s’han posat rètols informatius per avisar les persones usuàries de les normes d’utilització dels espais. També s’han senyalitzat els recorreguts que garanteixen el distanciament. El personal disposa d’equips de protecció per atendre al públic, que també ha de dur mascareta.


Per tal de garantir la vostra seguretat i la nostra s'hauran de seguir totes les normes de seguretat establertes per la COVID-19: només s'atendrà a una persona a la vegada, caldrà portar la mascareta ben posada, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i s'haurà de mantenir sempre la distància de seguretat. 


L'atenció ciutadana es continua prestant pels següents canals:

Des del principi de l’estat d’alarma, l’Ajuntament ha potenciat l’atenció telefònica a la ciutadania i els tràmits 'online' mitjançant el servei de suport de l'OAC. A través d’aquest servei es fa un acompanyament integral i personalitzat per a la tramitació electrònica, es facilita informació sobre l’obtenció de certificats digitals, s’ajuda a les persones a realitzar els tràmits 'online', i també es resolen dubtes i possibles incidències.

Contacte OAC


Has de fer un tràmit amb l'Ajuntament?


Tramitació electrònica

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 16.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^