www.svmontalt.cat
El termini per a la presentació de propostes finalitza el 24 de setembre

Ràdio SantViL’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert el procés de licitació per adjudicar la producció d'espais i programes de l'emissora de radio municipal, amb el nom comercial de Ràdio Santvi, i l'administració de les tasques diàries operatives de funcionament, sota gestió directa de l'Ajuntament. El servei inclou la conducció, locució, redacció i guionatge dels programes, així com la gestió de la publicitat i patrocinis.


En el plec de clàusules es fixa que la programació pròpia de Ràdio Santvi ha de suposar una dedicació mínima de 6 hores diàries, i ha d'ncloure informatius (50%), programes esportius (15%), culturals (25%) i espais d’entreteniment (10%).


El pressupost base de licitació és de 80.000€  (sense IVA) per un contracte d’un any, amb una possible pròrroga d’un altre any. El termini per presentar ofertes finalitza el 24 de setembre.


L’òrgan de contractació tindrà en compte com a criteris de valoració l’oferta econòmica, l’increment de les hores de producció pròpia entre altres.


Podeu consultar els plecs de clàusules i tota la informació relativa a la licitació en aquest ENLLAÇ

Publicat el 16.09.2020