X
Estades Esportives d'Estiu 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Apunta't al Forma't 2020!
Inscripcions obertes

Un any més i adaptat a la crisi sanitària de la Covid-19, torna el cicle de formació Forma't. Els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt i Sant Andreu de Llavaneres tornen a unir esforços per presentar una oferta formativa destinada a emprenedors, comerciants, empresaris, joves i persones en recerca de feina. Un ampli ventall de cursos i tallers per ajudar tots aquests col•lectius a millorar la seva formació.

Forma't 2020Els ajuntaments de Sant Vicenç i Llavaneres impulsen una nova edició del Forma't, una proposta de formació adreçada a persones que busquen una ocupació, que volen emprendre o que aposten per millorar el seu negoci. El cicle per a la formació i l'ocupació inclou sessions dedicades a l'emprenedoria, el comerç, la recerca de feina i els joves.

El Forma't 2020 es s'ha posat en marxa a finals de setembre i s'allargarà fins al desembre. Aquesta serà la vuitena edició d'un cicle que vol fomentar la formació i l'ocupació i que en els darrers cursos ha estat un èxit.

A Sant Vicenç s'ofereixen diversos tallers i cursos que es faran majoritàriament a través d'internet. L'excepció són dos cursos que s'impartiran al Centre Cívic El Gorg. Les inscripcions estan obertes i només cal que empleneu el formulari de la formació que vulgueu fer.

Les activitats s'han programat en tres blocs atenent el perfil del participant a qui s'adreça l'oferta lectiva: comerciants, emprenedors i empresaris; persones en procés de recerca de feina; i joves. Són un total de set propostes, organitzades per la Regidoria de Promoció Econòmica i Ocupació de l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt. Tots els cursos organitzats per Sant Vicenç són gratuïts.

En aquest ENLLAÇ podeu consultar l'oferta formativa de Llavaneres.


L'OFERTA DE SANT VICENÇ

 • MARKETING PERSONAL I COMPETÈNCIES (16 hores)  
  Dies: 20-22, 27 I 29 d'octubre, de 9:00 a 13:00h
  Com puc aprendre a vendre'm millor per ser més interessant per a les empreses? Conec els meus punts forts i els meus punts dèbils? Com em presento a les empreses? Aprendre a fer un pla d'acció per millorar les meves competències més dèbils, millorar la meva ocupabilitat a partir  de l'empoderament.
  CURS PRESENCIAL que es farà al Centre Civic El Gorg
  Formadors: Espai d'Anàlisi Social
  INSCRIU-TE
 • FES EL TEU CURRICULUM WEB EN POCS PASSOS (6 hores) - AJORNAT
  Dies: pendent de noves dates
  Aprendre a publicar el teu currículum en pàgines web de manera ràpida, senzilla i gratuïta. Què és el currículum web?, avantatges e inconvenients, màrqueting digital per al meu web.
  CURS ONLINE
  Formadors: Sergi Esterli
  INSCRiU-TE
 • NOUS CANALS D'ACCÉS AL MERCAT DE TREBALL (12 hores) - AJORNAT
  dies: pendent de noves dates
  Coneixes els canvis que la nova situació del mercat de treball ha generat en els canals de recerca de feina? Quins canals utilitzes per buscar feina? Són efectius, n'estàs satisfet o en vols aprendre de nous més adaptats? Aprenem a dominar els canals i treure'n un bon rendiment.
  CURS ONLINE
  Formadors: INSERCOOP S.L.
  INSCRIU-TE
 • COM CREAR UN PERFIL DE LINKEDIN I QUE SIGUI ATRACTIU
  Dies: 9, 11 i 13 de novembre, de 9:30 a 12:30h
  Coneixes Linkedin i saps per a què serveix? Vols saber com funciona aquesta eina i com actuar per trobar feina? Potser fa temps que tens creat un perfil de Linkedin però no en treus tot el profit que podries: generar contactes d'interès per tenir presència a les xarxes, per conèixer el sector en el que treballes o vols treballar...tot un món per descobrir.
  CURS ONLINE
  Formadors: SVI CONSULTORS
  INSCRIU-TE
 • ESTRATÈGIES PER SUPERAR LA DISCRIMINACIÓ LABORAL EN LA CERCA DE FEINA
  Dies: 17, 19, 23 i 26 de novembre, de 9:30 a 13:00h
  Quantes vegades t'han dit que ets massa gran o massa jove per una feina, o que no tens cap experiència, o ets dona i després si tens fills... i penses qui és aquesta persona que em jutja així si no em coneix de res....vols aprendre a aplicar tècniques per rebatre, sortejar i afrontar els estereotips, els prejudicis i la discriminació en el procés de cerca de feina?
  CURS PRESENCIAL que es farà al Centre Civic El Gorg
  Formadors: AD Infinitum Ocupabilitat
  INSCRIU-TE
 • GMAIL I L'UNIVERS GOOGLE (ANUL·LAT)
  Dies 1 i 3 de desembre, de 10:00 a 13:00h
  Google ofereix tota una sèrie d'eines bàsiques avui en dia per navegar, comunicar-nos i compartir documents. L'univers Google Drive obre noves portes a les persones que busquen feina, i el Gmail és l'eina clau per enviar missatges a les empreses. Aprendràs un munt de possibilitats infinites que ens ofereix Google amb un ensenyament pràctic i participatiu.
  CURS ONLINE
  Formadors: Montse Ros Olivas
  INSCRIU-TE
 • COM SER SELECCIONAT A INFOJOBS, 70% D'EFECTIVITAT
  Dies: 9 i 11 de desembre, de 9:30 a 12:00h
  Com ser eficaç  quan utilitzem el portal d'ofertes de feina més gran del país? Trucs que t'ajudaran: com millorar el propi currículum, en quin horari és millor inscriure's en les ofertes de feina? què tenen en compte del nostre perfil d'Infojobs?, com funcionen les alertes? Què no hem de fer?
  CURS ONLINE
  Formadors: Francesc Gelida
  INSCRIU-TE
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.09.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^