www.svmontalt.cat
La cita prèvia és requisit indispensable perquè la ciutadania pugui ser atesa, excepte en casos d'urgència


Es recomana a la població que en la mesura que sigui possible es continuïn fent els tràmits de manera telemàtica amb signatura digital, a través del portal de tràmits municipal.

OAC


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha posat en marxa la plataforma telemàtica per la sol·licitud de cita prèvia. L’objectiu és donar un servei d’atenció personalitzat i de qualitat a la ciutadania, garantint una hora prefixada d’atenció, i limitar el temps d’espera de les persones usuàries. A més, l’assignació de cita també contribuirà a garantir els protocols de prevenció contra la Covid-19,  ja que el nou sistema facilitarà un accés més esglaonat a les oficines municipals.


El sistema de cita prèvia és requisit indispensable, excepte en casos d'urgència,  per realitzar tràmits presencials a l’Oficina d’Atenció Ciutadana (OAC), situada a la planta baixa de la Casa Consistorial, i també a les oficines de la Policia Local, ubicades a l’Av. dels Països Catalans, 1.


La cita prèvia es pot demanar per internet o per telèfon:


Per sol·licitar la cita prèvia telemàtica s’ha d’anar a la web, on el propi usuari pot seleccionar el dia i hora en què vol ser atès i indicar quin tràmit o gestió vol realitzar, i també podrà modificar o anul·lar la cita assignada en cas necessari.

Per reservar cita prèvia via telefònica, cal trucar per telèfon i el personal municipal complimentarà via telemàtica la cita i informarà al ciutadà la documentació, si cal, que ha de portar.


Aquest nou sistema ofereix, sens dubte, importants millores tant pel que fa a la comoditat i a l’eliminació del temps d’espera, ja que s’agilitzen els tràmits, es guanya en eficàcia i s’eviten als usuaris les molèsties d’haver de personar-se vàries vegades per fer un únic tràmit.


IMPORTANT

Per tal de garantir la vostra seguretat i la nostra, en l'atenció presencial s'hauran de seguir totes les normes de seguretat establertes per la COVID-19: només s'atendrà a una persona a la vegada, caldrà portar la mascareta ben posada, netejar-se les mans amb gel hidroalcohòlic i s'haurà de mantenir sempre la distància de seguretat.

Publicat el 01.10.2020