X
Prròroga mesures Covid-19
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Comencen les obres de remodelació del carrer Sant Antoni


Mentre s'allarguin els treballs hi haurà diferents afectacions de trànsit que s'avisaran amb la suficient antelació.

Carrer Sant Antoni


L’Ajuntament destinarà 169.158 euros a les obres de millora de la mobilitat al carrer Sant Antoni. L’objectiu és garantir la convivència entre vehicles i vianants, amb una plataforma única que permetrà eliminar les  barreres arquitectòniques i pacificar el trànsit rodat, limitant la velocitat de circulació a 20 km/h. Aquesta actuació servirà per donar continuïtat a les obres realitzades a finals del 2019 al carrer Major.


Les obres, a càrrec de l’empresa Asfaltos Barcino, S.L., s’iniciaran el dilluns, 2 de novembre, i tindran una durada aproximada de quatre mesos.

AFECTACIONS DE TRÀNSIT

Mentre s’allarguin els treballs al carrer Sant Antoni es registraran diverses afectacions de trànsit que des de la Regidoria de Mobilitat s'anunciaran amb la suficient antelació.

D’entrada, a partir del dilluns 2 de novembre:

  • Quedarà prohibit estacionar al carrer Sant Antoni i als estacionaments ubicats davant de la porta principal de l’església.
  • La circulació de vehicles també quedarà tallada entre la plaça de l’Església i el Ps. de Sant Joan.


El carrer Major i el carrer Sant Antoni, l’un la prolongació de l’altre i units per la plaça del Poble, es situen al bell mig del nucli històric, travessant-lo de cantó i connectant-lo amb equipaments com el de la Policia Local, el consultori mèdic o l’Espai Jove, a més d’enllaçar altres vies bàsiques. El carrer Sant Antoni manté l’aparença i la ordenació actual des de fa molts anys. La primera pavimentació es remunta a 42 anys enrere i, des de llavors, la capa de trànsit ha estat tan sols renovada un parell de vegades. El pas dels anys i les obertures de rases i reparacions fa que actualment el carrer ofereixi un aspecte molt deteriorat. Les voreres són de poca amplada, hi ha moltes barreres arquitectòniques, i es fa difícil la mobilitat de les persones.

Amb la nova configuració de plataforma única es pretén crear un espai diferencial per tal de sensibilitzar i recordar al conductor que es tracta d’un espai de convivència en què la preferència de pas la té el vianant. El projecte també preveu l’actualització i renovació de dos trams de la xarxa d’aigua potable obsoleta al carrer Sant Antoni i al carrer de l’Església.

Tanmateix, Asfaltos Barcino, S.L., es farà càrrec de diverses obres de millorat com La instal·lació al paviment de dos rètols d’acer amb el nom del carrer, la pavimentació de la zona lateral de l’església que dona accés al Santíssim i la instal·lació de bancs de formigó davant de l’església. 

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 29.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^