X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
La Biblioteca només ofereix servei de ptrèstec i anul·la les activitats presencials


Des d'avui, divendres 30 d'octubre, i a causa de les noves mesures dictades per la Generalitat per evitar la propagació de la Covid-19 només es podrà accedir a la biblioteca per agafar documents en préstec, però caldrà demanar cita prèvia.


Biblioteca La Muntala


Així, es podran agafar documents en préstec i retornar-los mitjançant la bústia de retorn ubicada a l'exterior de l'equipament, però per fer aquests tràmits caldrà demanar cita prèvia, ja que no es podrà accedir directament als prestatges. Tampoc no es podran utilitzar els ordinadors de les sales, els catàlegs d’accés públic en línia o de fitxes de la biblioteca ni els lavabos.  També s'han anul·lat totes les activitats presencials.

Per fer ús dels serveis de préstec cal trucar al 93 791 23 72, enviar un correu a b.st.vicensm@diba.cat o emplenar aquest FORMULARI per demanar els llibres, pel·lícules o CD que es vulguin agafar. Els documents s'hauran de retornar a la bústia. En la recollida, caldrà portar una bossa per transportar els documents, i seguir les indicacions que donarà el personal de la biblioteca. Els usuaris hauran d'accedir-hi amb mascareta. Podeu consultar el catàleg virtual entrant al web aladi.diba.cat


Biblioteca La Muntala



Actualment, l'horar especial de la Biblioteca Municipal La Muntala és: 

  • De dilluns a divendres, de 16 a 20h
  • Dissabtes, de 10 a 14h
OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.10.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^