Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Una plata i un bronze per l'Eva Sans al Campionat d'Espanya Màster

Eva Sans

La localitat gaditana de San Fernando va acollir els passats dies 10, 11 i 12 d’octubre el Campionat d'Espanya Màster a l'aire lliure que va comptar amb la participació de la santvicentina Eva Sans.

L’atleta del GA Lluïsos de Mataró va participar diumenge dia 11 en llargada, prova en què es va penjar al seu coll la medalla de bronze amb un salt de 4’07 m. Una estona més tard l’Eva Sans va tornar a pujar al podi, en aquest cas en triple i un graó més amunt, ja que es va fer amb la plata gràcies a un millor salt de 9’37 m.

Tot i que, la santvicentina havia aconseguit la classificació per a disputar 4 proves, 100 i 200 metros llisos, salt de llargada i triple salt, finalment va optar per renunciar a les dues primeres per concentrar els seus esforços en les proves de salt. I, segons explica l’Eva, ‘va ser tot un encert perquè em vaig proclamar sotscampiona d'Espanya en triple salt i tercera en salt de llargada’.

Malgrat la pandèmia, Sans ha continuat entrenant i participant en controls arreu de Catalunya per a poder aconseguir les marques mínimes que li permetessin classificar-se per disputar primer el Campionat de Catalunya, que finalment es va anul·lar, i després el Campionat d’Espanya.

Moltes felicitats a la nostra crack que s’ha convertit en una de les millors atletes en la seva categoria a força d’entrenar i, també, a la il·lusió i les ganes que hi posa quan fa allò que més li agrada.