X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El parc mòbil de bicicletes, a Sant Vicenç de Montalt
Dos centenars d'alumnes de les dues escoles han participat en l'activitat



Parc mòbil

La setmana passada, el parc mòbil de bicicletes es va realitzar a Sant Vicenç de Montalt. L’activitat es va instal·lar del 3 al 6 de novembre a la pista annexa del Pavelló Municipal Toni Sors. Hi van participar 220 alumnes de 2n, 4t i 6è de Primària de les escoles Sant Jordi i Sot del Camp, que van realitzar proves d’habilitat, de conducció i de circulació.

Els parcs d’educació viària simulen espais urbans en els quals els participants actuen com a vianants i com a conductors de bicicleta. No funcionen de forma aïllada, sinó com a complement de les activitats d’educació per a la mobilitat segura que agents de la Policia Local de Sant Vicenç de Montalt realitzen als centres educatius de Sant Vicenç, aportant experiències reals als alumnes durant el procés formatiu.

Es tracta de crear uns espais d’aprenentatge en els quals es combinen les activitats prèvies de preparació de la conducció (revisió de la bicicleta, adequació del casc, etc.) i la mobilitat a la via pública. L’acció de sensibilització està organitzada per la Policia Local en col·laboració amb el Servei Català de Trànsit.

Aquesta activitat estava prevista pel passat mes de maig, però a causa del tancament de les escoles a causa de la pandèmia es va haver d’ajornar. Finalment, ara s’ha pogut realitzar amb el protocols sanitaris i de seguretat adaptats a la situació sanitària actual.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^