X
Campanya comercial 2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'escola bressol promou hàbits d'alimentació saludable entre els infants

Consum fruita


Per primera vegada aquest any l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers s’ha adherit al Programa de consum de fruita i llet a les escoles pel curs 2020/21, subvencionat pel Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya.

Entre els mesos de novembre de 2020 i juny de 2021 (excepte el mes de desembre) la bressol rebrà 7 entregues mensuals, amb 2-4 peces/racions de fruita i/o hortalisses fresques per a consum diari dels infants al centre. Al llarg del curs es lliuraran una vintena de peces/racions per a cada infant.Consum fruita

Aquesta actuació dona continuïtat al projecte ‘Mengem Fruita’ que va iniciar l’Escola Bressol Municipal Els Garrofers a l’octubre del 2013, amb l’objectiu de promoure el consum de fruita en les dietes dels infants perquè adquireixin uns hàbits alimentaris saludables i puguin diferenciar, des de ben petits, la diversitat de gustos i textures.

Així mateix, durant aquest curs 2020/21, la bressol també començarà a rebre lliuraments mensuals de llet sencera per a cada infant. La finalitat d’aquest programa és donar a conèixer el paper de la llet com a aliment important (o de consum diari) dins d’una alimentació variada i saludable, implicant tota la comunitat educativa (infants, mestres i famílies), perquè els hàbits alimentaris adquirits en la infància són decisius en el comportament alimentari en l’edat adulta.

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació de la Generalitat de Catalunya s’encarrega de seleccionar els proveïdors per al subministrament de fruita i llet.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 09.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^