X
Crida voluntaris Festa Halloweeen
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Convocatòria per crear una borsa d'agents de la Policia Local
Termini presentació sol·licituds: del 28 de novembre fins al 17 de desembre de 2020

Patrulla Policia Local


L’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat el procés de selecció per a la creació d’una borsa d’agents de policia. Els/les aspirants que passin a formar part d’aquesta borsa, amb caràcter interí, cobriran substitucions derivades de qualsevol necessitat d’absència, suplència, acumulació de tasques, o vacants temporals que puguin donar-s’hi a la plantilla de la Policia Local.

Termini per a la presentació d’instàncies: del 28 de novembre fins al 17 de desembre de 2020.

Podeu consultar els requisits necessaris i els detalls del procés de selecció a les bases de la convocatòria que ja han estat publicades al BOPB.

La selecció dels aspirants es farà per concurs oposició lliure, que consisteix en la valoració de determinades condicions de formació, mèrits i nivell d’experiència relacionats amb la tasca policial a exercir i en la superació de les proves corresponents.

Els/les candidats/es interessats/des hauran de presentar la sol·licitud, acompanyada de tota la documentació requerida i del justificant de pagament dels drets d’examen -la taxa és de 20 euros i s’ha de fer efectiva al número de compte ES14 2100/1372/90/0200000679 -.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 10.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^