X
8a Mostra d'Entitats
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Fes el teu donatiu per a La Marató de TV3 i et regalem un conte!


Davant l’actual situació sanitària, no es podran celebrar les activitats populars que es realitzaven per recollir donatius. En el seu lloc, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt organitza l’activitat online ‘Un donatiu, un conte’ per recaptar fons per la recerca del coronavirus SARS-CoV2.

SVM amb La Marató 2020

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt torna, una edició més, a col·laborar activament amb La Marató de TV3 que aquest any celebrarà una edició excepcional a l’estar dedicada a la Covid-19. Precisament davant d’aquesta situació d’excepcionalitat sanitària que afecta arreu, les activitats populars que s'organitzaven any rere any coincidint amb la Fira de Nadal per recollir donatius no es podran fer per evitar contagis i aglomeracions de persones.

En aquest sentit, s’ha hagut de reinventar el format, i des de la Biblioteca Municipal La Muntala juntament amb la regidoria de Cultura, s'ha posat en marxa la iniciativa 'Un donatiu, un conte'. Així, fins al 20 de desembre podreu fer els vostres donatius a través de la plataforma online de MigranodeArena. Un cop realitzada la vostra aportació, envieu un correu electrònic a la Biblioteca b.st.vicensm@diba.cat i rebreu un àudio amb una història de Jean de La Fontaine, perquè el 8 de juliol de 2021 commemorarem 400 anys del seu naixement.

Malgrat no ser la jornada lúdica i solidària a la que estàvem acostumats, no per això és menys important participar-hi, perquè aquesta vegada ens toca a tots i totes més que mai!

Aquesta Marató toca a tothom

La Marató 2020 està protagonitzada per la Covid-19. La gran incidència del coronavirus entre la població ha inspirat el lema d'aquest any, Aquesta Marató toca a tothom, amb el qual es vol interpel•lar directament la ciutadania perquè es mobilitzi i sigui solidària amb una causa que afecta el conjunt de la societat. Els fons que s'obtinguin gràcies als donatius de La Marató 2020 serviran per sensibilitzar envers la Covid-19 però, sobretot, per avançar en la consecució dels reptes de la recerca. Atesa la vigència de la pandèmia, el procés d'adjudicació dels recursos que s'obtinguin amb La Marató serà excepcional per contribuir de manera immediata a obtenir resultats i respostes en aquesta malaltia.


Un donatiu, un conte

Un donatiu, un conte

Fitxer: CARTELL_UN_DONATIU_UN_CONTE.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 157.59 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 30.11.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^