X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Reobre el consultori mèdic del Nucli Antic


S’atendrà presencialment amb cita prèvia els malalts crònics.


Consultori Nucli Antic


El consultori mèdic del Nucli Antic reobre aquest dimecres 9 de desembre, després de mesos tancat per la situació provocada pel coronavirus. Així, doncs, els veïns i veïnes de Sant Vicenç de Montalt ja poden tornar a fer ús de les instal·lacions seguint una sèrie de mesures i recomanacions per evitar contagis, com ara demanar cita prèvia.

Recordem que el passat mes d’abril l’ICS Metropolitana Nord,  va tancar el consultori mèdic del Nucli Antic i va habilitar el consultori de Montaltpark únicament per al servei de pediatria. Tota l’atenció a població adulta es va centralitzar al CAP de Llavaneres.

L’obertura del consultori mèdic del Nucli Antic el pròxim 9 de desembre serà parcial, ja que només s’atendrà els malalts crònics (també analítiques). L’horari serà l’habitual, de dilluns a divendres de 8 a 14 h. El personal que atendrà el servei de forma presencial serà Infermeria i Administració. Amb aquesta mesura s'afavorirà l'accés de les persones amb dificultats de desplaçament al CAP de Llavaneres, sobretot del col·lectiu de gent gran.


Recordem que per rebre atenció presencial, cal demanar cita prèvia:


Informació d'interès

  • Per atencions a població adulta (excepte malalts crònic), us heu d’adreçar al CAP de Llavaneres
  • Per atencions a població pediàtrica, us heu d’adreçaR al consultori mèdic de Montaltpark
  • El CAP d’Arenys de Mar és el punt d'atenció continuada de referència del municipi

En aquest ENLLAÇ trobareu les dades de contacte dels dos consultoris del municipi i dels CAP de Sant Andreu de Llavaneres i Arenys de Mar.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.12.2020
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^