X
Brigada Jove 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
El govern municipal presenta a la ciutadania els comptes municipals pel 2021


Dimecres, 13 de gener, a les 20.00 hores, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt convoca l’Audiència Pública del Pressupost per a l’any 2021.

Consulta AQUÍ l'avantprojecte dels pressupostos.

El Pressupost Municipal 2021 és previst que es dugui a Ple el proper 25 de gener per a la seva aprovació inicial. El document constitueix l’element vertebrador de la gestió local on es reflecteix la previsió d'ingressos i les despeses que han de permetre la realització dels projectes previstos per a aquest any. L’Audiència Pública comptarà amb l’assistència del govern municipal, de regidors/es de l’oposició i del plenari del Consell de Vila.

Tot i que després de l’aprovació inicial s’obrirà un període d'exposició pública previ a l'aprovació definitiva, període en el qual es poden formular al·legacions, el govern municipal estima que l’audiència pública esdevé un bon mecanisme de transparència per copsar les opinions ciutadanes i per fomentar que les entitats i els veïns participin activament en la gestió municipal. Aquest acte públic obert combina informació i participació. Primer, els responsables municipals presentaran el comptes municipals 2021 i després les persones assistents podran adreçar les seves preguntes, suggeriments o propostes.


Participació Ciutadana
A causa del context de pandèmia enguany la participació no serà presencial sinó totalment telemàtica a través de la plataforma ZOOM. Podeu participar-hi intervenint al torn obert de paraules a la sessió per videoconferència de l’Audiència Pública el dimecres 13 de gener, exposant en directe les preguntes o propostes que es vulguin plantejar. Per fer-ho, cal inscriure’s a través del correu electrònic intervencio@svmontalt.cat. Un cop inscrits, es rebrà per correu electrònic l’enllaç per connectar-se a la videoconferència.


Audiència Pública Pressupost 2021

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^