X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Evolució del coronavirus a Sant Vicenç de Montalt - 15/01/2021

Dades Covid 15-01-2021

La informació actualitzada (15/01/21 amb dades de fins a 3 dies abans) que proporciona el Departament de Salut mostra que a Sant Vicenç de Montalt s’han registrat 28 casos positius diagnosticats amb PCR i test d’antígens els últims 7 dies i en els darrers 14 dies s'han comptabilitzat 57 nous casos. Actualment, l’índex de risc de brot és de 770.28 punts (Molt alt). La taxa de reproducció de l’epidèmia la tenim en 0.91 punts. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.

La xifra de 28 casos positius nous al municipi, eleva a 270 el número de casos acumulats des de l’inici de la pandèmia. D’altra banda, des del 5 de gener s’han comptabilitzat 59 nous casos sospitosos, arribant a un total de 1.629 acumulats.


Tot i que en els darrers dies hem millorat el risc de brot i la taxa de reproducció de la pandèmia, no ens podem relaxar i cal seguir les 3 mesures de seguretat i higiene bàsiques que són: l’ús de la mascareta, la neteja de mans i la distància social.

També és indispensable que continuem fent un exercici de responsabilitat personal i col·lectiva per complir amb les mesures aprovades per la Generalitat, que van entrar en vigor el passat 7 de gener i que estaran vigents  fins el 24 de gener. Podeu consultar-les en aquest  ENLLAÇ.


Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.01.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^