www.svmontalt.cat


El consistori santvicentí, mitjançant la Regidoria de Participació Ciutadana, vehicularà tots els seus processos de participació a través d'aquesta nova eina, desenvolupada per la Diputació de Barcelona. El primer gran procés que es farà amb 'Decidim' serà el de pressupostos participatius.


Decidim SVMONTALT

Amb l’objectiu de facilitar i potenciar la participació ciutadana en els afers municipals, l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt posa en marxa la nova eina digital 'Decidim', creada per la Diputació de Barcelona, a través de la qual vehicularà a partir d’ara tots els processos participatius que impulsi el consistori santvicentí.

Un dels objectius d’aquesta nova plataforma telemàtica és promoure el debat, afavorir el seguiment dels processos participatius i facilitar la presentació de propostes. El Pressupostos Participatius 2021-2022 serà el primer gran procés de participació ciutadana que s’impulsi a través d’aquesta eina.

La plataforma Sant Vicenç Participa! ofereix diferents possibilitats a la ciutadania: rebre informació, fer propostes que altres veïns i veïnes podran comentar o comentar propostes d’altres persones, adherir-se a aquestes propostes, i votar en processos participatius que es podran seguir pas per pas.

Sant Vicenç Participa! tot just comença ara a dotar-se de contingut i s'anirà enriquint dia a dia amb la participació de la ciutadania. Ara bé, per poder opinar i participar en els processos que s’impulsin des de l’ajuntament, cal registrar-s’hi. Us hi podeu donar d’alta a la pàgina https://decidim-svmontalt.diba.cat/ o bé directament a través del web municipal svmontalt.cat/participa. En aquest ENLLAÇ trobareu indicacions per poder registrar-vos amb èxit. 

De moment, però, la ciutadania ja pot consultar informació sobre el procés Pressupostos Participatius 2021-2022 i també sobre la sessió online que es farà per presentar-lo  el proper  11 de febrer a les 18h. També podeu accedir a la sessió a través d’aquest  ENLLAÇ amb amb ID de reunió: 890 3377 5278

Aquest primer procés participatiu totalment digital servirà perquè la ciutadania decideixi un conjunt d’inversions i actuacions que s’inclouran en el Pressupost municipal del 2022. El Govern local ha augmentat de manera considerable la quantitat destinada al pressupost participatiu, que ha passat dels 30.000 als 100.000 euros. Els santvicents i les santvicentines podran escollir a què volen destinar aquests diners a través de la nova plataforma digital.


Decidim SVMONTALT

Decidim SVMONTALT

Fitxer: cartell_decidim__4_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 579.38 kB

Publicat el 03.02.2021