Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt

Cercar
Instagram
Youtube
Facebook
Twitter
RSS
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'AFA de l'Escola Sot del Camp impulsa la campanya 'Solidaritat amb la Noemí'



Solidaritat amb Noemí

La Noemí és una nena de P4 de l'Escola Sot del Camp que abans de Nadal lI van diagnosticar leucèmia, va estar ingressada, i ara ja està a casa però anant constantment a l'Hospital Sant Joan de Déu per seguir amb la segona part del tractament. La família ho està passant malament econòmicament, i la campanya està destinada a ajudar a la família, ja que si ells estan tranquils, la nena també. No és per ajudar amb el tractament, o que hagin d'anar a un altre país, sinó que els professionals que tenim aquí a l'Hospital Sant Joan de Déu ja hi estan dedicats i implicats amb ella.

L’AFA de l’Escola Sot del Camp impulsa una campanya solidària que va començar ahir dilluns dia 22 de febrer i finalitzarà el 19 de març.  Algunes de les accions que han programat per a recollir fons, com la instal·lació d’una parada davant l'escola els dies 5, 12 i 19 de març, on vendran polseres, collarets, llibretes i llibres creats per una mare del centre i amb dibuixos dels nens i nenes de l'escola. També estan preparant una cistella solidària amb productes i serveis que aportin les famílies de l'escola per sortejar-la entre les persones que comprin tiquets.

Una altra manera de col·laborar amb la família de la Noemí és fer una donació al compte ES07 2100 1372 9202 0007 0741, indicant en el concepte Solidaritat Noemí.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt s'ha sumat a la campanya i col·laborarà amb l'AFA en l'edició de les llibretes i els llibres solidaris.


Solidaritat amb Noemí

Solidaritat amb Noemí

Fitxer: Solidaritat_Noemi__769_.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 384.17 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 23.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^