www.svmontalt.cat


Teniu consultes o dubtes sobre temes relacionats amb la Covid-19? Contacteu amb l'oficina virtual InfoCovid, de dilluns a divendres, de 16 a 20h, trucant al 663 816 709, o  bé enviant un correu electrònic a infocovid@svmontalt.cat

Evolució Covid 24-02-2021

La informació actualitzada (24/02/21 amb dades de fins a 3 dies abans) que proporciona el Departament de Salut mostra que a Sant Vicenç de Montalt s’han registrat 5  nous casos positius diagnosticats amb PCR i test d’antígens els últims 7 dies i en els darrers 14 dies s'han comptabilitzat en total 7 nous casos. Des de l'inici de la pandèmia, la xifra de casos acumulats s'eleva a 326.

Tot i que, en els darrers dies hem millorat molt les dades relatives a persones contagiades, l’índex de risc de brot, malgrat haver baixat gairebé 300 punts, es manté encara en nivells considerats molt alts (202.90 punts).  També es manté per sobre d'1 la taxa de reproducció de l’epidèmia que teníem en 0.86 punts i ha passat a 1.86. Aquest índex s’obté de la mitjana de persones que s’infecten a partir d’un mateix cas. Si aquest valor se situa per sobre d’1, l’epidèmia creix, mentre que si es troba per sota d’1, l’extensió del virus baixa.


Actualment, hi ha un grup confinat a l'Escola Sant jordi.

Malgrat que algunes dades han millorat, és necessari no abaixar la guàrdia i mantenir el compliment estricte de les mesures de prevenció per tal d'aconseguir que aquesta tendència a la baixa es consolidi.


Teniu símptomes de coronavirus? Heu estat en contacte amb alguna persona diagnosticada?

Feu seguiment i vigilància dels vostres símptomes amb l'app STOP COVID19 CAT


Radar COVID

És una eina creada per identificar contactes estrets de forma anònima i així contribuir a tallar les cadenes de contagi. A través del mòbil i de la tecnologia Bluetooth, permet traçar la cadena de contactes de les persones. Instal·leu-vos l’aplicació Radar COVID  al vostre dispositiu.

Publicat el 24.02.2021