X
Projecte Dones en marxa
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Entra en funcionament l'aplicació de seguretat ciutadana BeeSafe


Amb aquesta nova aplicació mòbil en només 15 segons podeu alertar la Policia Local d’una emergència o robatori.


L’Ajuntament de Sant Vicenç posa a disposició de la ciutadania una aplicació per a telèfons mòbils que permet alertar la policia local en cas que s’estigui produint una emergència o un robatori: Beesafe, una app amb la qual, en menys de 15 segons, la persona usuària pot enviar als dispositius dels agents un senyal geolocalitzat amb cinc possibles situacions d’alerta per tal que aquests puguin actuar.

Es tracta d’una eina ràpida, intuïtiva i accessible a tothom, que té per objectiu garantir la seguretat de les persones les 24 hores del dia, els 365 dies de l’any.


Com funciona?
L’aplicació mòbil Beesafe és totalment gratuïta. Per a poder utilitzar-la només cal descarregar-la al dispositiu i configurar el perfil d’usuari amb la informació de la casa i la seva ubicació, a més d’altra informació opcional.

A la pantalla principal hi ha cinc tipus d’alarmes per a activar, en funció de quina sigui l’emergència:

  •  Intrusos a casa

  • Incidència amb l’alarma de casa

  • Presència estranya al carrer

  • Activitat sospitosa a casa veïna

  • Alerta de gènere

Aquesta darrera alerta està destinada a combatre els assetjaments sexuals i la violència masclista, tant a la via pública com en espais tancats. La diferència amb les altres és que comparteix amb la policia en temps real la ubicació de la víctima.

L’Ajuntament demana a la ciutadania que faci servir aquesta eina de manera responsable, evitant que el servei de Policia Local es col·lapsi amb alertes innecessàries.

En aquest díptic informatiu us expliquem el funcionament de l’aplicació per facilitar la instal·lació i l’ús d’aquesta eina a la ciutadania:


Díptic Beesafe

Díptic Beesafe

Fitxer: Diptic_Beesafe_Sant_Vicenc.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 4
Mida: 834,04 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 26.02.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^