X
Ajuts extraordinaris Covid-19 per a empreses
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Obert el termini per presentar-se al 14è Concurs de Fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç'
Presentació d'obres: del 19 d'abril al 21 de maigAVÍS: Si a les fotografies hi apareixen persones identificables, caldrà disposar del seu consentiment per escrit. 

Autorització dret imatge adults

Autorització dret imatge menorsCàmera de fotos


El concurs de fotografia 'Un tastet de Sant Vicenç' arriba a la seva catorzena edició amb un format totalment digital, i les fotos s'hauran de lliurar per via telemàtica emplenant aquest FORMULARI


El certamen és obert a tothom que hi vulgui participar i la temàtica d'enguany són els espais verds i urbans de Sant Vicenç de Montalt. Cada participant pot presentar com a màxim 3 obres, en blanc i negre o color, no publicades amb anterioritat ni premiades en cap altre concurs.


El certamen està dotat amb 200 euros per a la fotografia guanyadora, 100 euros per a la segona i 75 per a la tercera. També hi haurà un premi de 100 euros per al millor autor/a santvicentí/na.


Les obres a concurs s’hauran de presentar del 19 d'abril al 21 de maig. 

El veredicte del jurat es farà públic a travès del web municipal i les xarxes socials. El lliurament de premis dependrà de l'evolució de la crisi saniàia.


Les imatges premiades i les finalistes serviran de base per a la realització del calendari SVM 2022 que l’Ajuntament farà arribar a totes les llars del municipi a finals d’any.


Podeu consultar  les bases del concurs en aquest document:bases concurs fotos 2021

bases concurs fotos 2021

Fitxer: PROGRAMA_CONCURS_FOTOS_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 2
Mida: 672,38 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 06.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^