X
Distintiu zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Espai Jove acull l'exposició 'Reptes. Joves del Maresme en els règims de mobilitat'
L'exposició es podrà visitar del 12 al 25 d'abril a l'equipament juvenil

Exposició reptes

'Reptes. Joves del Maresme en els règims de mobilitat’ és una mostra itinerant que transmet les vivències de joves a l'estranger.


Aquesta exposició compta amb diversos panells que expliquen les experiències reals de 8 joves del Maresme que han fet una estada a l'estranger com a turistes, treballadors, estudiants o voluntaris, i com l'experiència els ha transformat en l'àmbit personal i professional. A més, l'exposició es complementa amb la pàgina web www.ccmaresme.cat/reptes, on es dóna més informació i es pot accedir a alguns materials audiovisuals on els joves expliquen més detalls sobre les seves experiències: què els va motivar a marxar, amb què es van trobar un cop van arribar a la seva destinació, què han après de tot plegat i com han afrontat la seva tornada a casa.


Es tracta d'una exposició elaborada pel Servei de Mobilitat Internacional Jove del Maresme, del qual l'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt en forma part, i que té per objectiu oferir informació i assessorament als joves que vulguin anar a l'estranger per formar-se, estudiar, buscar feina o aprendre idiomes, entre altres opcions.


L'exposició estarà instal·lada a l’Espai Jove El Cau, des del dilluns 12 d'abrilo fins al diumenge 25 d’abril.  Es podrà visitar de dilluns a dissabte, en horari de 16.30h a 20.30h.


Exposició Reptes

Exposició Reptes

Fitxer: Expo_reptes.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 315,22 kB


OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 07.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^