X
Distintius residents zones blaves i verdes
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Descobriu la nova botiga online de les 3 Viles


La plataforma de compra per internet i lliurament a domicili comprales3viles.cat ja està operativa. Els comerços i serveis de Sant Vicenç, Llavaneres i Caldes que encara no s'hagin donat d'alta ho poden fer de manera gratuïta.

Comprales3viles


Els ajuntaments de Sant Vicenç de Montalt, Sant Andreu de Llavaneres i Caldes d'Estrac, amb el suport de la Diputació de Barcelona, impulsen la posada en marxa d'una plataforma de compra per internet amb lliurament a domicili a les 3 Viles. És una oportunitat per adaptar les vendes en línia i s'afegeix a les mesures per fer front als efectes de la covid-19 en les empreses locals. Els 50 primers establiments que s’adhereixin podran gaudir de la gratuïtat de l’alta i de la quota dels sis primers mesos de la plataforma, que s’assumeix des de les corporacions locals.

L’Ajuntament de Sant Vicenç vols mostrar el seu agraïment a les empreses que  han fet possible l'arrencada de la iniciativa i animar a les que encara no s’han sumat al projecte, a fer-ho i començar a vendre  els seus productes en línia.

Trobareu tota la informació sobre els serveis que ofereix la plataforma al paradistes en aquest ENLLAÇ . Si voleu que el vostre comerç, servei o negoci participi en la plataforma comprales3viles.cat, us hi podeu inscriure emplenant aquest FORMULARI.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 15.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^