X
Campanya de donació de sang i plasma 16-05-2021
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
L'Ajuntament posa a punt les àrees de jocs infantils del municipi


Es destinaran 13.455 euros a la millora de 21 àrees de joc infantil i espais esportius i de salut del municipi. A banda, es destinaran 6.000 euros a la reparació del joc infantil gegant del parc dels Germans Gabrielistes, que es va haver de precintar pels desperfectes causats pel mal ús i els actes vandàlics.


Manteniment parcs


La Regidoria d’Obres i Serveis de l’Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha iniciat aquest mes d’abril un programa per a la posada a punt, manteniment i millora de tots els parcs infantils i d’esport i salut del municipi, amb l’objectiu de solucionar les mancances i desperfectes que s’hi produeixen, fruit de l’ús continuat o l’incivisme, i que s’han detectat mitjançant les inspeccions que s’hi duen a terme regularment i també en base als avisos directament aportats per la ciutadania.

Sònia Miquel, regidora d’Obres i Serveis, recorda que “amb aquestes actuacions es pretén, alhora, mantenir la bona imatge d’aquests espais, allargar-ne la vida útil i garantir la seguretat dels infants que en fan ús”. 

Miquel apunta que “Sant Vicenç de Montalt és un  poble que ofereix a la ciutadania un gran nombre tant d’espais de lleure a l’aire lliure, com de zones verdes, i àrees de jocs esportius o infantils i això implica, evidentment, una important tasca de seguiment i manteniment per part de l’Ajuntament”.

Concretament, s’actuarà en 21 àrees de jocs infantils i d’esport i salut ubicades al Pg. Marítim, al Pg. dels Pins, els carrers Lledoners, Puigmal, Can Valls, Pau Casals, Joan Maragall, Josep Brunet, Espígol, Escoles i Costa Daurada, al Pg. dels Pins, als parcs dels Germans Gabrielistes, del Terral i del Dr. Cornudella, la Pl. del Tussol, les Bilbenyes, la Ferrera Sud, i l’Skate Parc Municipal.

Les principals accions consisteixen a revisar i inspeccionar els jocs que es malmeten, reposar peces trencades o perdudes, reparar aquells jocs que no funcionen correctament, fixar cargols i peces, eliminar elements que puguin resultar perillosos per als infants, pintar jocs desgastats, reparar tanques i netejar pintades fruit d’accions incíviques.

L’Ajuntament inverteix en aquestes accions de manteniment i millora dels parcs infantils i àrees d’esport i salut un total de 13.455 euros. Aquest import inclou les feines d’inspecció i revisió dels 21 parcs, així com les tasques de manteniment que es realitzaran cada dos mesos fins a finals d’any (els elements i/o peces de recanvi no s’inclouen).

Avant Serveis i Elements Urbans, S.L. és l’empresa que realitzarà les tasques.

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 28.04.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter
C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt
^