X
Sant Jordi 2024
Botó que mostra/amaga menú superior
Botó que mostra/amaga menú lateral
Notícies - Actualitat
Vols visitar la torre de guaita del parc dels Germans Gabrielistes?
Diumege 9 de maig, en horari de matí i tarda


La Torre de Can Valls, com moltes altres que trobem al llarg de la costa, durant els segles XVI i XVII servien de defensa contra els corsaris del Mediterrani.

L'Ajuntament de Sant Vicenç de Montalt ha obert les inscripcions per a participar, aquest diumenge 9 de maig, en la visita a la Torre de Can Valls, l’últim vestigi de la masia, ja desapareguda, que havia acollit la casa convent dels Germans Gabrielistes. La torre es podrà visitar, amb reserva d'hora, d’11 a 13h i de 17 a 20h.

Us hi podeu inscriure fins al 7 de maig trucant al 663 816 709 de 16 a 20h.

La  Torre de Can Valls és una torre de defensa inclosa a l'Inventari del Patrimoni Arquitectònic de Catalunya.  La seva ubicació, a l’entorn natural del parc dels Germans Gabrielistes, i el bon estat de conservació exterior permeten apreciar clarament les parts bàsiques de les torres de guaita: el talús, la porta, la finestra, els matacans, els merlets i la corsera.

L’any 2019 es van dur a terme unes obres de restauració de la torre amb l’objectiu de recuperar el seu aspecte interior, habilitant-hi una escala per fer-la accessible i convertir-la en un mirador, des d’on es poden veure unes vistes espectaculars.

Visita Torre Can Valls

Visita Torre Can Valls

Fitxer: VISITA_TORRE_CAN_VALLS_9_DE_MAIG_DE_2021.pdf

Format: Acrobat-PDF
Pàgines: 1
Mida: 169.59 kB

OAC DE L'AJUNTAMENT
Publicat el 03.05.2021
COMPARTIR
Comparteix al FacebookCompartir a Twitter

C/ Sant Antoni, 13 - 08394 Sant Vicenç de Montalt

^